Saturday, April 30, 2011

Washington Park Arboretum


Olen jo niin tottunut talveen, että on vaikea uskoa kesän lähenevän. Viime lauantaina oli kuitenkin vain uskottava, kun lämpömittari näytti kahdeksaatoista astetta. Suomessa on ymmärtääkseni jo päästy nauttimaan lämmöstä, mutta poikkeuksellisen kylmä kevät on Seattlessa saanut ihmiset ihmettelemään josko kesä on ylipäätään tulossa.

Lauantainakin vedin jalkaan sukkahousut ja päälle pistin lämpimän neuleen, vain huomatakseni että ulkona olisi tarjennut sortseissa ja t-paidassa. Kauniista säästä piti ilman muuta ottaa kaikki irti, joten suuntasin University of Washingtonin ja Seattlen kaupungin huoltamaan Washington Park Arboretum:iin, josta löytyy ainutlaatuinen kokoelma kasveja.


washington park arboretum


washington park02


flowers


Puistossa kevään merkit olivat jo selvästi näkyvissä, niin kukkivissa kirsikka- kuin magnoliapuissakin. Lyhyehköllä visiitilläni ehdin kuitenkin käydä vain talvipuutarhassa ja ankkalammikolla, koska tajusin vasta kunnon kävelytuokion jälkeen, että puiston massiiviseen kokooon nähden patikointikengät olisivat olleet herrainkenkiä järkevämpi vaihtoehto. Mutta koska ehdin vain raaputtaa pintaa jää onneksi nähtävää vielä runsaasti tuleviksi viikoiksi.


magnolia


duck pond


by the duck pond


Washington park


Last Saturday we got to enjoy an incredibly warm day, which has been kind of a rare occurrence as this spring has been exceptionally cold. I decided to take advantage of the amazing weather by heading out to the Washington Park Arboretum, but barely managed to scratch the surface as I was woefully overdressed and wore terrible shoes for hiking. I did manage to grab a couple of photos of the Winter Garden and Duck Bay though, so enjoy!

2 comments:

Saima said...

Vau, näyttää hienolta!

Unknown said...

Saima: Eikö? Ihanaa kun on vihdoinkin kevät!