Sunday, April 24, 2011

Vaatetuksesta (tai sen puuttesta)


Seattlen kevät on tänä vuonna ilmeisesti ollut poikkeuksellisen kylmä, mutta se ei ole estänyt täkäläisiä kävelemästä sortseissa ja sandaaleissa kolmentoista asteen lämmössä (tai kylmyydessä, jos minulta kysytään). Tänään sain kuitenkin nauttia niin poikkeuksellisen aurinkoisesta ja lämpimästä päivästä, että teki mieli itsekin vetää sortsit jalkaan. Kunnes tajusin, että jätin kaikki sortsini Suomeen.

Hankintalistalla on siis tällä hetkellä jonkinlaiset lyhytlahkeiset housut kesäksi, mutta kiirettä tuskin pitää. Seuraavan viikon sääennuste näyttää sadetta jokaiselle päivälle, joten en ala aivan vielä kaivamaan kesävaatteitani esille. Lämpimämpiä päiviä odotellessa voi kuitenkin haaveilla, ja mikäli aurinko paistaisi koko loppuviikon (ja pankkitilini sallisi), niin pukeutuisin seuraavalla tavalla:

outfit
Paita: Topshop
Hame: Whyred
Kengät: Madewell
Koru: Need/Supply




outfit02

Paita: Madewell
Shortsit ja kengät: J.Crew
Laukku: Whyred




outfit03
T-paita: Monki

Hame: Madewell
Vyö: J.Crew
Kengät: Swedish Hasbeens
Laukku: Carin Wester

2 comments:

Linda said...

Jag fattade aldrig juttun i att så fort som snön hade smultit så började jenkkin gå omkring i flipflops. Tårna fryser ju!

Unknown said...

Exakt! Tretton grader är inte shortsväder, ej heller betyder det att det är dags att dra fram sina flipflops. Sen undrar dom varför dom är förkylda... Suck.