Friday, April 15, 2011

Aurinko!

Seattlessa sataa. Paljon. Ja usein.

Tästä syystä olen vähitellen oppinut, että pilvettömistä, aurinkoisista päivistä on nautittava täysin siemauksin. Kirsikkapuiden kukinta lähenee loppuaan, ja kun alkuviikosta aurinko vihdoin päätti näyttäytyä nappasin kameran kouraani ja lähdin kampusta kuvaamaan.



quad02


smith hall


mary gates hall

University of Washingtonin kampus on ehdottomasti parhaimmillaan keväällä, ja eniten olenkin päätynyt kuvaaman kirsikkapuiden koristamaa aukiota jonka lähistöllä luentoni ovat. Suomessa olen aina kaivannut yhtenäistä yliopistokampusta, joten olen onnellinen että pääsen täällä tutustumaan sellaiseen.

Toinen asia, jota Suomeen kaipaisin on kunnon luomuruokakauppa, josta saisi kaiken tarvittavan ja vielä järkevään hintaan. Seattlen asukkaat ovat hyvin ympäristötietoisia, ja tästä syystä luomumarketteja löytyy kaupungista usemapiakin. Top Chefin innoittamana kävin ensimmäisen katsastamassa Whole Foods -ketjun ruokakaupan, ja olin täysin myyty. Se vihannesosasto! Ja lihatiski!


whole foods


grocery shopping


Paras tapa päättää aurinkoinen päivä on kuitenkin lähteä tepastelemaan U-villageen, katsastaa Madewellin sekä J Crewn liikkeet ja ostaa mansikoilla, nutellalla ja kermavaahdolla täytetty crepe. Taivaallista!

strawberry crepe

2 comments:

Linda said...

Är så avis på Whole Foods.
De enda matbutikerna jag besökte i USA var Walmarts matavdelning och Price Chopper. De är definitivt inte nå eko paikkan precis. Eller jovisst, jag var ju nog in i Trade Joe's i NJ, men hann inte vandra omkring ordentligt... :(

Unknown said...

Whole Foods va bra, men Trader Joe's är nog också helt okej. Tror i själva verket att jag kommer att vandra mest i Trader Joe's & QFC, då de råkar vara närmast. Närmaste Walmart e typ en timmes resa ifrån...

Men jep, är definitivt nöjd med att det finns så stort urval med organisk mat här. :D