Wednesday, January 19, 2011

Taas laukkuja

Minulla on monta heikkoutta: kengät, mekot, huivit ja oikeastaan mikä tahansa vaatekappale, jonka väri on sininen. Viimeisen vuoden aikana olen huomannut myös ihailevani nahkalaukkuja yhä enemmän ja enemmän, ja täydellinen, ruskea nahkasalkku onkin jo pitkään löytynyt hankintalistaltani. Koska kuitenkin ennestään omistan jo pari nahkasalkkua, ei uuden hankkimisella ole tähän asti ollut mikään erityinen kiire.

Ikävä kyllä, viime kuukauden aikana kaikista aktiivisimmassa käytössä ollut musta nahkalaukkuni on ruvennut näyttämään siltä, että sen käyttöikä lähenee loppuaan. Nahan kuluminen on luonnollista, mutta kun laukku alkaa menettää muotonsa ja kangasvuori repeilee, tietää sen ajan olevan pian ohi.


Onneksi minulla on rakkaalle laukulle lähes täydellinen seuraaja tiedossa, johon törmäsin sattumalta kaupuniglla. Belizia-liikkeen hyllyltä löytyy kaunis, Picardin konjakinruskea salkku, jonka ainoa ongelma on kantokahvan puute. Mietin kuitenkin, että ehkäpä salkun voisi kiikuttaa suutarille jos kahvaa jää kaipaamaan aivan suunnattomasti.

Nyt kun vielä saisin myytyä Cambridge Satchel Companyn salkkuni, joka tuli viime syksynä hankittua (mutta jonka käyttö jäi vähille nahan jäykkyydesta johtuen)...

7 comments:

Tiuhti said...

Paljonko pyytäisit laukusta? : )

Unknown said...

Oho, nopea vastaus!

Laukku maksoi alunperin postikuluineen noin 80€, ja sitä on käytetty sen verran vähän että se on uuden veroinen. Ajattelin pyytää viittäkymppiä, mutta olen kyllä valmis neuvottelemaan hinnasta.

Voisin vaikka pistää sinulle kuvia laukusta sähköpostitse jos vielä kiinnostaa. :)

Tiuhti said...

Kyllä kiinnostaisi! Sähköpostini on laura.honkonen@hotmail.com : )

Unknown said...

Mahtavaa! Lähetin sinulle sähköpostitse hiukan enemmän tietoa laukusta. :)

Lotta said...

Tässä nyt ehkä vähän jälkijunassa kyselen... Mutta onko laukku vielä myynnissä? Ostaisin kovinkovin mielelläni pois! :)

Unknown said...

Lotta: Jep, laukku on vielä myynnissa, ja toivoisin kovasti, että se saisi uuden kodin.

Pistätkö vaikka sähköpostiosoitteesi minulle, niin voin lähettää kuvia laukusta ja voidan sopia hinnasta ja toimituksesta (mikäli sitten vielä kiinnostaa)? :)

Lotta said...

Oi loistavaa! lotmak@utu.fi. Ja toimitus onnistuu varmaan näppärästi jos oot yliopistolla (Juslenialla esim) paljon.. (Opiskelen myös engl. fil. turussa ;)

Mutta laita mailia niin sovitaan jutut! IHANAA!