Wednesday, January 26, 2011

Huippukokkia etsimässä

Jos jollekin on jäänyt epäselväksi, rakastan ruokaa. Olemme kaksilahkeisen kanssa parin viime vuoden aikana innostuneet ruoanlaitosta toden teolla, ja keittiössä on tullut kokeiltua jos jonkinlaista. Vaikka olemme kaukana molekyligastronomeista on kiinnostus ruoanlaittoa kohtaan suuri, kuten myös kiinnostus ruoanlaitto-ohjelmia kohtaan.

Olemme Top Chefin suuria faneja, joten ei varmaan ole mikään yllätys, että innostuimme molemmat suuresti kun kuulimme sarjan saavan oman, suomalaisen version. Ainoa mikä arvellutti oli kilpailijoiden ja toteutuksen taso, tosi-tv -sarjojen suomalaiset versiot kun harvoin vastaavat laadultaan alkuperäistuotosta.


Nyt on kuitenkin ensimmäinen jakso takana, eikä tarvinnut pettyä. Grafiikka ja ensimmäinen tuomarointisessio jätti ehkä vähän toivomisen varaa, mutta muutoin subilla oltiin mielestäni onnistuttu oikein hyvin pysymään alkuperäisformaatille uskollisena. Kilpailijoiden taso vaikutti melko kovalta, ja jakson aikana syntyikin useita kauniita, innovaatiivisia ja ennenkaikkea herkullisen näköisiä annoksia.

Nyt jäänkin tässä innolla odottamaan seuraavaa jaksoa.


Kuvat: www.sub.fi/topchef/

No comments: