Friday, January 21, 2011

Herkuttelua

Viikko sitten matkustin kaksilahkeisen kanssa Helsinkiin vähän sukuloimaan ja shoppailemaan, mutta matkan perimmäinen tarkoitus oli kyllä eräs ravintolavisiitti (kolmannen vuosipäivän kunniaksi).

Viime vuoden huhtikuussa poikkesimme ensimmäistä kertaa Farangissa, ja olemme molemmat sen jälkeen vauhkonneet paikasta lähes taukoamatta. Annokset ovat kauniita, ruoka mahtavaa ja palvelukin pelaa erinomaisesti. Farangin ainoa huono puoli on hintaluokka, joka nuorelle opiskelijalle on turhan korkea. Ratkaisimme onneksi tämän ongelman käymällä ravintolassa lounasaikaan, jolloin menu on edullisempi mutta annokset yhtä maukkaita kuin muulloinkin.




Vaikka mielemme teki kokeilla jotain uutta, sorruimme kuitenkin tilaamaan maistelumenun, joka oli edellisellä kerralla uskomattoman herkullinen. Se ei myöskään tällä visiitillä tuottanut pettymystä. Betel-lehti ja savustettu taimen, pehmeäkuorinen taskurapu, rapea possu palmusokerikaramellilla, massaman curry, haudutettu vasikanposki ja ihana jälkiruoka olivat aivan yhtä maukkaita kuin viimeksikin.

Suosittelen lämpimästi Farangin lounasta, vaikka se hiukan hintavampi kuin normilounas onkin. Jos kuitenkin pitää valita kahden keskiverron ravintolavisiitin tai yhden erinomaisen välillä, valitsen ehdottomasti jälkimmäisen. Hyvää kannattaa odottaa, ja S-ryhmä -ravintolat jättää suosiolla väliin Farangin eduksi.


No comments: