Saturday, January 8, 2011

Reppu selässä



Kun vuosia sitten vaaleammissa hiuksissa ja huomattavasti lyhytpinnaisempana aloitin koulun, sain ensimmäisen reppuni. Äitini veti minut ja veljeni mukaan partiovarusteelle, ja valitsi veljelleni vaaleansinisen Fjällrävenin Kånkenin, ja minulle taas ruosteenvärisen. Se oli ilmeisesti jokin yritys saada pieni poikatyttö käyttämään punaista, mutta se ei kyllä erityisemmin kantanut hedelmää. En vieläkään käytä punaista enkä pinkkiä, mutta rakkauteni Kånkeniin on säilynyt.

Viime vuosien aikana olkalaukut ovat olleet minulla ahkerassa käytössä, mutta nyt halusin hiukan vaihtelua. Päätin siis palata ensimmäiseen koululaukkuuni, joskaan alkuperäiskappaletta ei ollut enää jäljellä. Sitten alkoi vaikea osuus: värin valinta. Kånkenista löytyy nykyään niin älyttömän monta värivaihtoehtoa että juuri kun luulin tehneeni päätöksen, silmiini osui vielä yksi ihana väri, ja koko rumba alkoi alusta.





Lopuksi päätin palata juurilleni, tai ainakin melkein. Koska en vieläkään erityisemmin välitä punaisesta, valitsin alkuperäisen, ruosteenvärisen repun sijaan oranssihtavan, tiilen värisen yksilön.


Ja se on täydellinen!

5 comments:

Sari Kotokunnaalta said...

En ole itse koskaan kyseistä reppua omistanut, mutta olen kuullut, että se olisi kovinkin tilava. Pitääkö paikkansa, vaikka näyttääkin päälle päin aika napakan kokoiselta?

Unknown said...

Pitää todellakin! Se tosiaan näyttää pieneltä, mutta koska se on täysin suorakaiteen muotoinen sinne mahtuu tavaraa vaikka kuinka.

Ainoa miinus on että kantohihnat ovat aika ohuet, joten en ehkä tunkisi sinne mitään erityisen painavaa jos on tarkoitus kanniskella reppua mukana hiukan pidempään kuin juna-asemalta autolle. ;)

Anonymous said...

Hej! En liten önskan; int vill du lägga in din blogg på Bloglovin, sku bli megaglad om jag kan följa den där via! :)

H. Lise som int orkar logga in..

Unknown said...

Lise: Done! Om du scrollar ner så finns länken till bloglovin på högra sidan, under länken till Blogilista.

Anonymous said...

Thanks! :)

/Lise