Sunday, August 29, 2010

Syksy = fail?

Ulkona on kylmä. Siis todella kylmä. Minä olin jo ehtinyt hyväksyä syksyn tulleen, ja suostuin vihdoin vaihtamaan neuletakin kevyeen syystakkiin. Oli tietenkin toivoeajattelua kuvitella, että saisin täydellisen talven ja kesän jälkeen nauttia vielä lämpimästä syksystä. Tällä kertaa syksy päätti heti ensitöikseen hypätä kevyttakkivaiheen ohi villapaita + parkavaiheesen, ja kaupan päälle antaa minulle hirveän kurkkukivun ja flunssan.

No, sainpahan tekosyyn istua sunnuntaina viltin alla villasukat jalassa. Olin vain kuvitellut, ettei syysflunssa nyt vielä elokuussa iskisi.

Eilen yritin vielä sinnikkäästi taistella vilustumista vastaan käymällä ystävän kanssa Helsinki Design Market:issa. Vaikka kurkku oli aivan raakana kotiin päästyäni, oli viisiitti kuitenkin sen arvoinen.




Pieniä korumyyjiä taisi olla paikalla kaikista eniten, mutta eri sisustustavaratkin olivat hyvin edustettuina. Vaatteita löytyi jonkin verran, mutta itse kiinnostuin ainoastaan CTRL:in pisteestä, josta matkakumppanini kotiutti söpön mintunvihreän hupparin.

Eniten innostuin omaperäisten korvakorujen laajasta kirjosta, ja päädyin kotiuttamaankin pari korua. Ihastuin myös täysin Pisama Design:in suloiseen pöllökuvioituun tyynyliinaan, jota en hintansa taki kuitenkaan raaskinut ostaa. Näin jälkeenpäin kyllä kaduttaa, joten pitää varmaan yrittää vielä etsiä se jostain käsiini. Se sopisi täydellisesti olohuoneen sohvalle.


Minulla taitaa muutenkin olla jonkinlainen lintuvaihe meneillään, sillä lopuksi mukaan reissulta tarttui söpöt, posliiniset pöllökorvikset, ja titiMadamin lintukoru. Ehkä nämä vähän lieventävät vilustumisen myötä tullutta pettymystä syksyyn. Eihän kukaan voi vihata syksyä, jos se tarkoittaa että saa käyttää pöllökorviksia, eihän?


1 comment:

Linda said...

Det fanns någo creepy fingrar på en bild :P
Jätte fina bilder annars!