Monday, August 2, 2010

Barcelonan ostokset

Barcelonan matka tuli ja meni, ja palasimme Espanjasta kotiin noin viikko sitten. Paluun jälkeen odotti kuitenkin matka poikaystävän perheen mökille Paltamoon, joten en ole ehtinyt käydä läpi matkasta otettuja valokuvia kuin vasta tänään. Matkakuvia siis luvassa pian. Sillä välin ajattelin esitellä hiukan Barcelonan ostoksia, joiden laatu korvaa määrän.

Olen viimeisen kuukauden ajan haikaillut Swedish Hasbeensien perään, mutta korkea hinta on arvelluttanut. Törmäsin onneksi matkan aikana erääseen Barcelonalaiseen merkkiin nimeltä Vialis, jonka puukenkäkorkkareihin ihastuin heti. Kun vielä huomasin, että alunperin yli satasen maksaneet kengät olivat viidenkymmenen prosentin alennuksella, ei ostopäätöstä tarvinnut pitkään harkita.


Toivon mukaan suljettu kärki mahdollistaisi kenkien käytön mustien sukkahousujen kanssa vielä syksylläkin.

Barcelona taitaa olla kenkäfriikkien luvattu kaupunki, sillä poikaystäväkin onnistui löytämään itselleen kengät. Camperin liikkeessä törmäsimme täydellisen tyylikkäisiin, mutta rentoihin nahkakenkiin, joita ei kuitenkaan löytynyt hyljemiehen koossa. Kyseinen kenkäpari jäi vaivaamaan sen verran, että kiersimme seuraavana päivänä kaikki tietämämme Camperin liikkeet Barcelonassa, mutta mistään ei löytynyt kokoja. Olimme jo antaneet periksi ja ruvenneet etsimään lounaspaikkaa, kun ohitimme neljännen Camperin liikkeen, jota ei ollut listattu matkaoppaassamme. Siellä vihdoin tärppäsi ja hyljemies vei viimeisen parin omaa kokoaan, erään japanilaisen herrasmiehen nenän edestä.


Vanhassa kaupunginosassa poikkesimme pienessä karkkikaupassa, joka valmistaa suloisen värikkäitä, perinteisiä karamelleja. Niitä tulikin ostettua jonkin verran tuliaisiksi.


En tietenkään malttanut pysyä poissa Zarasta, ja alennusmyynneistä tarttui lopuksi vielä mukaan harmaa liivi ja hempeä kukkamekko. Koskaan ei voi olla liikaa kukkamekkoja.


2 comments:

Linda said...

Dom där godisarna är såååå söta :)

Unknown said...

Har en påse av godisarna här hos oss som tillhör dig (glömde ge den åt dig förra veckan). ;)