Thursday, May 28, 2009

Sushiinkin voi kyllästyä (yllättävää kyllä)


Olen neljän viimeisen päivän ajan syönyt sushia lounaaksi, joten olisi varmaan vähitellen aika vaihtaa johonkin muuhun. Kauppaan vaan ei ole asiaa, sillä ulkona sataa kaatamalla. Japanin sadekausi taitaakin alkaa tästä: seuraavalle viikolle on luvattu vain yhdeksi päiväksi auringonpaistetta. Lämpötila kuitenkin pysyy yli kahdenkymmenen asteen, mutta kosteustaso nousee koko ajan. Saa nähdä mitä luonnonkiharat hiukseni tästä pitävät.

Tämän viikon aikana ei ole tapahtunut mitään erityisen jännittävää: yliopistossa sikainfluenssaan liittyvä paranoia jatkuu, unirytmini on yhä sekaisin, ja taivas on tylsä ja harmaa. Ylihuomenna luvassa on onneksi surkean japanilaisen poikabändin konsertti ja visiitti lempi-izakayassani. Ja jos aamulla herään ajoissa saatan jopa hakeutua Suomen kunniapääkonsulaattiin äänestämään EU-vaaleissa.

Ai niin, tiedän että tätä blogia lukee niin ystäväpiiri kuin vieraatkin, mutta sitä ei kuitenkaan kommenttien määrästä arvaisi. Älkää ihmeessä vierastako, kommentit ovat aina tervetulleita. ;)

1 comment:

Linda said...

Jag tror att jag behöver besöka Kado sushi snart. Nya stället i skanssi va helt enkelt inte lika tillfredsställande.

....Kattun?