Wednesday, February 18, 2009

Syntymäpäiväjuhlintaa

Eilen Magda – puolalainen vaihto-opiskelija – täytti vuosia, ja juhlimme tapahtumaa Ishibashin aseman lähellä sijaitsevassa baarissa. Vaikka paikassa ei ollutkaan maailman paras palvelu eivätkä baarimikot olleet erityisen lahjakkaita, tämä korvattiin alhaisilla hinnoilla ja mukavalla tunnelmalla. 300 yenin hintaan sai tilata minkä tahansa drinkin, ja niinpä tulikin juotua umeshuun lisäksi tequila sunrisea, cassisorenjia ja puolalaista Żubrówkaa.

Ylläolevassa kuvassa siis Magda ja Chris.

Ilta eteni rattoisassa tunnelmassa, johon drinkit saattoivat olla osittain osallisia. Söimme kakkua ja pikkupurtavaa, joita olimme itse tuoneet mukanamme. En tiedä oliko kyseessä vain jokin yksittäinen poikkeustapaus, mutta koska baarissa ei oikeastaan ollut syötävää tarjolla, asiakkaat saivat tuoda mukanaan naposteltavaa, mikä ainakin hämmensi minua. Suomessa sellainen käytös ei tulisi kuuloonkaan, mutta ainakin tässä tietyssä baarissa se oli ilmeisesti täysin ok. En ainakaan valita, tuli huomattavasti halvemmaksi kun ei tarvinnut tilata ruokaa.

Illan aikana opin taas tuntemaan muita vaihtareita paremmin, ja juteltua tuli muun muassa elokuvista, muusiikista ja kuntoilusta (tai lähinnä sen puutteesta). Dulguun ja minä keskustelimme Hendran (Indonesialaisen valokuvaus- ja muotigurumme) kanssa muodista, supermalleista ja Bottega-Venetan laukuista. Herra onkin yllättävän muotitietoinen vastakkaisen sukupuolen edustajaksi.
Minä, päälläni Hendran lasit. Liian isothan ne olivat, mutta vakuutuin vihdoin siitä, että jos joskus joudun silmälasit hankkimaan, se ei ainakaan olisi mikään katastrofi. Hyvällä tuurilla sellaista ei kuitenkaan tarvitse miettiä ennen keski-ikää.


Nauttikaapa kuvista, itse lähden pian karaokettamaan tyttöjen kanssa.

No comments: