Wednesday, February 18, 2009

Lisää jäähyväisjuhlia

Tässä seuraa vähän kuvia jäähyväisjuhlista (niitä saa tietenkin klikkaamalla suuremmiksi). Melissalle taisi olla yhteensä kolme eri jäähyväisjuhlaa, mikä oli huvittavaa, mutta hiukan rasittavaakin.

Ensimmäisenä oli pari viikkoa sitten pidetty yakinikutabehoudai, jossa pääsimme syömään vatsan täydeltä lihaa. Porukkaa oli paljon, meitä taisi olla yli 20 henkilöä paikalla. Yleensä ollaan aina juhlittu iltaisin, mutta nyt oltiin vaihteeksi jo lounasaikaan liikkeellä. Kaikenkaikkiaan ihanan virkistävä iltapäivä, joka auttoi jaksamaan tulevien tenttien läpi.


Viikkoa sitten oli vuorossa Hijirinin järjestämät jäähyväisjuhlat kaikille lähteville vaihtareille. Herra saapui taas heti töistä, ja paikalla taisi olla vaihto-oppilaita enemmän sarariimiehiä ja OL:ejä (OL = office lady). Syötiin eräässä Umedan izakayassa nabea ja juotiin runsaasti alkoholia. Seuraavana päivänä minulla oli kylläkin pidettävä japaninkielinen esitelmä, mutta en antanut sen häiritä menoa, etenkin kun esitelmän jälkeen minulla oli kevätloma alkamassa.

いいなあ、春休み〜
Viime launtaina oli sitten lopulliset jäähyväiset, ja lähdimme pienellä porukalla syömään Shibaharan monorailaseman lähellä olevaan Steak House:een. Tilaamani "steak" oli kuitenkin vain perus jauhelihapihvi friteeratun jättikatkaravun kera. Jonkun pitäisi kyllä opettaa japanilaisille millainen kunnon pihvi on. Mukavaa oli kuitenkin, ja tuntui ihanalta viettää iltaa tyttöjen kesken. Tuntui että vihdoin kunnolla klikattiin, ja opin tuntemaan ystäviäni paljon paremmin.

No comments: