Friday, January 23, 2009

Ei taas

Mariko kutsui minut tänään KAT-TUN:in toukokuussa pidettävään konserttiin kavereidensa kanssa. Kyseessä on siis taas japanilainen poikäbändi, ja jopa silloin kun minua vielä kiinnosti japanilainen pop-muusiikki tapana oli enimmäkseen pilkata näitä herroja. Konsertti olisi kuitenkin Tokiossa, ja vieläpä Tokyo Dome:ssa, jonka sisällä olen aina halunnut käydä.

Jotenkin minua kuitenkin huvittaa ajatus siitä, että olisin menosa katsomaan poikabändiä jonka jäsenet näyttävät tältä:


Puolet jäsenistä ovat naisellisempia kuin minä, ja loput leikkivät merirosvoja. Eihän tällaista tilaisuutta voi jättää väliin, vai voiko?

6 comments:

Maiju said...

EI VOI.

Linda said...

EI TODELLAKAAN.

Marita said...

JA NIINPÄ VASTASIN MYÖNTÄVÄSTI.

Yllättävää kyllä, Jessin reaktio oli täysin päinvastainen. Hän ei ilmeisesti hyväksy KAT-TUN:ia. Elitisti.

Anonymous said...

Hienoa, pääset näkemään kokin livenä. J.O.K.E.R. forever! Mäkin haluan! Ota paljon rumia kuvia!

Minna

Maiju said...

Yksikään Arashi fani ei hyväksy KAT-TUNia. Se kuuluu niiden koulutusjärjestelmään.

KAT-TUN on ehkä niin LOLZ että Takarazukakin kalpenee sen rinnalla! Voi hitto kun pääsisin sun kanssa sinne, se oli elämäni paras mollausfest :D Mä tekisin uchiwan jossa kehottaisin ihmisiä tönäisemään Bunnon lavalta. En edes vitsaile tällaisista asioista.

Marita said...

Minna: Konserteissa ei saa olla kameroita mukana ja kuvaaminen on kielletty, mutta voisin kuitenkin yrittää sinun takiasi. :P

Maiju: Hahaa, Mariko varoitti että KAT-TUN fanit on epäilyttäviä, ja että konserteissa on sen takia pidettävä laukuista sun muista arvotavaroista tiukasti kiinni.

Jess pitää Bunnosta. Ja Hinasta. Hänessä on jotain vikaa. Neiti ei ole kyllä muutenkan tajunnut ettei fanitusta kuuluu ottaa vakavissaan. Hän ei suostu pilkkaamaan idoleitaa, ja uskoo muutenkin että kaikki JE pojat on tosi viattomia (paitsi Kame. koska se ei vaan VOI olla).