Tuesday, September 2, 2008

Tunnollisuus on tylsää

Pesukone jyllää, ja sama pyörre tuntuu toistuvan ajatuksissa ja vatsassa. Tänään kävin kaupungilla ja irtisanoin laajakaistaliittymäni ja hankin vaihto-opiskelvuodeksi sairausvakuutuksen. Hain myös yliopistolta viisumin hankkimiseen tarvittavat paperit ja huomenna suuntaan paperit kourassa Helsinkiin, Japanin suurlähetystöön, viisumia anomaan.

Helsinkiin meno on tervetullutta vaihtelua, kolea sää taas ei. Viisumin hankittua olisi pienen shoppailutuokion aika (epätoivoisen ja tuloksettoman etsinnän jälkeen aion vielä kerran yrittää löytää täydelliset vaaleat farkut), ja sitten toivon mukaan pääsisin Sannan kanssa kahville/syömään.

Enää ei ole paljon elintärkeitä asioita hoidettavana ennen lähtöä, mutta tuntuu silti, ettei aika riitä, ja että moni homma jää kesken. Yritän viikon aikana pyykätä ahkerasti, ja päättää mitkä kengät oikein otan mukaan. Kyseessä on yllättävän vaikea päätös, mutta eilen vaatekaappia pengotessa tehty löytö saattaisi helpottaa päätöstä. Mustat, ohutpohjaiset ja kangaspunoksesta koostuvat ballerinat tulivat vastaan kenkälaatikon pohjalta, ja jos vain saan kyseiset kengät puhdistettua mudasta suun muusta rähmästä, niin taitaisi kenkäpulmani olla ratkaistu. Teitä tämä kaikki tietenkin kiinnostaa aivan suunnattomasti.

Kampaajakäynti on nyt alta pois, ja lopputulos sen verran hyvä, että säätö ja pitkä odotus tuntuvat vaivan arvoiselta.

No comments: