Sunday, August 21, 2011

Tukholma

Kesän suunnitelmiin on jo pitkään kuulunut matka Tukholmaan, jotta pääsisimme tapaamaan siellä asuvia ystäviä. Viime sunnuntaina varasimme sitten ex tempore -matkan, ja maanantaina suuntasimme pariksi päiväksi Tukholmaan. Siihen menivät viimeiset lomapäiväni, mutta eipä haitannut kun istuimme Söderissä thairavintolan terassilla, vatsa täynnä massaman currya.

Raahasin tietenkin painavan kamerani mukaan matkalle, vain huomatakseni että akku oli jäänyt kotiin Turkuun latautumaan. Niinpä saatte tyytyä puhelimen kuvasaldoon.


stockholm02


east


vase


massaman curry


urban deli


urban deli02


urban deli03


Parasta Tukholmassa: Ihanat ystävät (aamuiset kahvikeskustelut ja illat puistossa), Grandpa ja the Casbah Söderissä (jos hinta ei olisi ollut esteenä olisin raahannut kotiin koko naisten valikoiman), Urban Delin chilivalikoima (pian tehdään chili con carnea), House Doctorin sisustusliike PUB-tavaratalossa (hienoimmat tavarat, mutta kalleimmat hinnat), Arirangin bibimbap (mutta ravintolahenkilökunnan lomaillessa jouduimme tyytymään Eastin hot & sour salaattiin), Rodebjer, Dagmar, ja ennen kaikkea Hope.

Palaan ostoksiin myöhemmin, sillä pian lähden tutkimaan Ravintolapäivän tarjontaa.

No comments: