Wednesday, May 18, 2011

Tarpeellisia (?) hankintoja

Puolet ajastani jenkeissä on jo ohi, ja alan hiljalleen viihtyä täällä. Viihtymistä auttaa se, että onnistuin löytämään kirjaston kahvilan, jossa poikkean aamuisin hakemassa chaita ja mustikkaskonssin ennen kirjallisuuden seminaaria. Vaadin kunnon baristaa ja pikkuleipomoa omaankin yliopistooni.

Seattlessa olen ehtinyt tutkia kansainvälistä aluetta, Ballardia ja Capitol Hilliä, ja olen todellakin pitänyt näkemästäni. Trendikkäitä ja boheemeja kaupunginosia riittää, kuten samaisia adjektiiveja edustavia nuoria. Mutta suurin yllätys on ollut se, että pidän jopa kampuksen lähistöllä sijaitsevasta ostoskeskuksesta. En erityisemmin välitä jättimäisistä, persoonattomista ostoskeskuksista, sillä pidän enemmän pikkuputiikkien tuomista yllätyksistä. U-village on kuitenkin siitä erilainen, että kyseessä on ulkoilma-ostoskeskus, joten tuntuu lähinnä siltä kuin kiertelisi ihania vaateliikkeitä jotka vain sattuvat sijaitsemaan lähellä toisiaan. Ja mikä parasta, aurinkoisena päivänä voi istua ulkosalla syömässa mansikkacrepeä, tarkkaillen ohi kulkevia ihmisiä.


u-village


U-Villagessa on myös eräs merkittävä vetonaula (Madewellin lisäksi), nimittäin Sephora. Putiikin meikkivalikoima on aivan uskomaton, ja hinnatkin ovat suotuisia Suomeen verrattuna. Uusimpiin hankintoihini lukeutuu Sephoran harmaanruskea luomiväri sävyssä rétrochic, NARSin luomiväriduo joka kulkee nimellä Noveau Monde, sekä saman merkin mattahuulipuna sävyssä Bangkok.


makeup02


makeup


Olen tietenkin tapani mukaan myös sortunut käymään Madewellin liikkeessä. Usein. Onneksi olen kuitenkin onnistunut rajoittamaan hankintani järkiostoksiin, eli hyvin tarpeellisiin perusvaatteisiin. Kaappiini on rantautunut lähinnä rentoja t-paitoja ja neuleita, mutta viime visiitilläni innostuin niin suuresti merkin kesävaatteista, että lähdin liikkeestä mukanani sortsit ja afrikkalaishenkinen kuviollinen mekko. Mutta tuhlailuni annettakoon anteeksi tämän kerran, sillä mekko on täydellisyyden huipentuma. Olen tainnut löytää uuden lempivaatteeni.


t-shirts


new clothes


shorts


sundress


I've been shopping quite a bit lately, and while I find Ballard and Capitol Hill to house very interesting stores, the University Village has quickly become my favorite place to shop. I'm a sucker for convenvience, and besides, how could I resist Sephora? And Madewell. And strawberry crepes!

5 comments:

Anonymous said...

Jag är sådär lite torn mellan att våga eller att inte våga, men beslöt mig för att våga fråga; inte kunde du köpa hem NARS rouget i färgen "Orgasm" åt mig, naturligtvis mot rimlig betalning och ostopalkkio and all that jazz? Man får inte riktigt det beställt eller köpt på några smarta vägar till Finland och jag har suktat efter det since I don't know when...
(-Jenna)

Unknown said...

Jenna: Såklart kan jag köpa rouget åt dig! Besöker Sephora så pass ofta att det inte är något problem, ska passa på att köpa det åt dig nästa gång jag far dit. Vi kan ju fixa det med betalning sen då jag kommer tillbaka. Du kommer att gilla "Orgasm", det är en helt perfekt, naturlig färg!

iskä said...

Tuo mekko on aivan ihana. Ja kiva kuulla, että oot viihtynyt.

iskä said...

Ja Miia täällä, eikä Iskä :). Olen näköjään kirjautuneena S:n profiilista.

Unknown said...

Miia: Hyvä, että selvensit, ehdin jo vähän hämmentyä. Ja kiitos, olen itsekin täysin ihastunut tuohon mekkoon.