Sunday, February 20, 2011

Sergio's

Eilen ihana äitini vei minut ja kaksilahkeisen syömään italialaista Sergio'siin. Lähikulmiltamme löytyvä Trattoria Romana on vuosien varrella tullut hyvin tutuksi, mutta jostain syystä en ollut koskaan ennen saanut käytyä Sergio'sissa. Asiaan taisi tämän visiitin myötä kuitenkin tulla pysyvä muutos, sillä sijainti oli ihana, ruoka oli erinomaisen hyvää ja palevelukin pelasi.



bruschetta mista


delicious_risotto

Emme jaksaneet ruokailla pitkän italialaisen kaavan kautta, joten tilasimme vain alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat. Ruokailun aloitimme bruschettalajitelmalla, ja pääruoaksi päädyin tilaamaan päivän annoksen, eli herkullisen punasipuli-pancetta risoton. Kaverina tietenkin punaviiniä, jota taisi olla väristä päätellen myös risotossa. Kaksilahkeinen tilasi paahdutettua vasikkaa yrttikastikkeen, sienten, pistaasipyreen ja vihannesten kera, ja söi annoksen tyytyväisenä loppuun kun minulla oli vielä puolet risotosta jäljellä.

Päivällisen (tai myöhäisen lounaan?) päätteeksi tilasimme kaikki vielä jälkiruoan joka koostui mansikkasoseesta, kookos-prosecco sabayonista, tapiokahelmistä ja kookosjäätelöstä. Sen jälkeen vyöryimme tyytyväisinä kotiin. Ah, luksusta!

veal


dessert

No comments: