Monday, February 14, 2011

Seattle calling

Minulla on viimeisen vuoden aikana ollut meneillään pieni hakuprosessi, sillä osana englantilaisen filologian maisterinopintoja minun pitäisi suorittaa kieliharjoittelu englanninkielisessä maassa. Nyt olen vihdoin saanut puolivirallisen vahvistuksen, joten uskallan kertoa asiasta täälläkin: maaliskuun loppupuolesta tulen viettämään runsaat kaksi kuukautta Yhdysvalloissa, Seattlessa, opiskellen University of Washingtonissa.






Tällä hetkellä tunteet ovat hiukan ristiriitaiset, sillä vaikka olen aina halunnut päästä vaihtoon USA:aan, ajatus yli kahdesta kuukaudesta ilman hyljemiestä ahdistaa. Onneksi olemme selvinneet pahemmastakin, ne yksitoista Japanissa vietettyä kuukautta eivät nimittäin olleet aivan helpoimmasta päästä.

Jos ei sitä iänikuista sadetta oteta huomioon, Seattle vaikuttaa aika ihanalta kaupungilta. Olenkin tähän mennessä löytänyt Seattlesta jo monta hyvää puolta, mutta paras tähän mennessä taitaa olla University Village: kampuksen lähistöltä löytyvä ostoskeskus jossa on muun muassa Madewellin, Anthropologien, Free Peoplen ja J. Crewn liikkeet. Pitää ilmeisesti kaivaa säästöpossu esiin...

Kuvat: flickr, UW

7 comments:

Maria said...

IHanaa! Olen asunut Seattlessa ja voin luvata, että olet lähdössä aivan upeaan paikkaan, johon kiintyy heti. Toinen koti <3

Unknown said...

Maria: Todella kiva kuulla! Toivottavasti minäkin tulen viihtymään siellä yhtä hyvin. :)

Eeva said...

Oi onnekas! Olen aina halunnut Seattleen - syystä jota en itsekään tiedä. Mulla on jotenkin sellainen tunnelma, että se on amerikkalainen, mutta kuitenkin aika eurooppalainen, kaupunki, jossa on ihania kahviloita, hyviä ravintoloita ja tunnelmallisia kirjakauppoja :) Nauti ja päivittele blogiin sitten kuulumisia ja vinkkejä! Maailman parhaaksi matkailukaupungiksi äänestetty Vancouverkin on melko lähellä ;)

Unknown said...

Eeva: Minustakin Seattle vaikuttaa hiukan eurooppalaisemmalta kuin USA yleensä, ja siellä ollaan ilmeisesti innostuttu luomu- ja lähiruoasta, mikä on aina plussaa.

Vancouver on ehdottomasti matkailulistalla, vaikka San Franciscokin houkuttelisi (mutta lentolippujen hinta ei). Nyt pitää vaan toivoa että opiskelulta jää vähän aikaa myös matkailuun. :)

Linda said...

Amazon grundades i Seattle :P

Sofia said...

Kiitos päivittäisen Gilmoren tytöt-fiksin, olisin valmis lähtemään Yhdysvaltoihin opiskelemaan vaikka tältä istumalta :D

P.S. Sulla on kiva blogi, tulen toistekin :]

Unknown said...

Linda: Starbucks likaså. :P

Sofia: Gilmoren tytöt on niin parhaita! Minä unelmoin todella pitkään Yalessa opiskelusta, mutta eiköhän länsirannikko ja Seattlekin ole ihan jees.

Ja todella kiva kuulla, että pidät blogista. Tervetuloa uudelleen! :)