Sunday, February 27, 2011

24

Tänään täytin vuosia, joten pitihän tapahtumaa juhlia. Perinteisesti meidän perheessä on aina tuotu syntymäpäiväsankarille aamiainen sänkyyn, mutta tänä vuonna tehtiin pieni poikkeus. Eevan innoittamana kävimme vihdoin testaamassa Blankon brunssin, joka on kaveripiirissäni kerännyt jo paljon kehuja.

Brunssi olikin juuri sitä, mitä hyvän brunssin kuuluu olla: kunnon ruokaisa sekoitus aamiaista ja lounasta. Valikoimista löytyi niin croissanteja, pekonia, munakokkelia kuin salaattia, kanaa, ja kunnon makkaraakin. Ja minikevätkääryleitä! Ja hedelmiä! Ja mokkapaloja! Ahtaudesta ja pitkistä jonoista huolimatta kokemus oli oikein myönteinen, joten brunssilla tulee varmasti käytyä toistekin.



brunch



brunch02


brunch03


Brunssin jälkeen hakeuduin peiton alle nauttimaan rennosta vapaapäivästä, ja sängystä poistuin vasta poikaystävän leipomia välipalasämpylöitä syömään. Äidiltä saamani aurinkoinen kukkakimppu piristi kummasti päivää, ja keittiökin on tavallista viihtyisämpi kun pöytää koristaa leikkokukat.

Illan ohjelma jatkuu jokavuotisen LOTR-elokuvaviikonlopun (jonka päivämäärä määräytyy ei perinteen, vaan surkean tv- ja vuokraelokuvatarjonnan myötä) muodossa, ja myöhemmin Oscar-valvojaisilla popcornin (ja mahdollisesti kuohuviinin) kera. On ihanaa olla taas vuoden vanhempi!


flowers


flowers02


bread

5 comments:

Linda said...

Ah, vad gott det ser ut! NAM. Blev riktigt sugen på bacon nu.

Unknown said...

Rekommenderar, det var jätte bra brunsch!

Angelica said...

great blog

we are a streetstyle /fashion/models photographers please check out our blog!

hope you like it!

http://angystearoom.blogspot.com

spötkis said...

ja hieman myöhästyneet synttärioonnittelut :)!

Unknown said...

Angy: Thanks, I'm glad you enjoy my blog. I checked out your streetstyle blog, and the pictures are really good! Thank you for recommending it to me. ;)

Miia: Kiitos!