Thursday, October 2, 2008

Sekalaista


Japanissa sushi on yllättävän halpaa, varsinkin supermarketeissa. Kuvassa olevat paketit maksaisivat normaalisti 498 yeniä, mutta jos markettiin eksyy myöhään illalla, voi sushia ostaa alennettuun hintaan. Voin kokemuksesta sanoa, että edullinen hinta ei kuitenkaan tarkoita, että maku olisi huono. Makuelämys ei tietenkään vastaa sitä, mitä kalliissa sushiravintolassa saisi kokea, mutta on kuitenkin hintansa arvoinen. Tällaista suomeenkin, jooko?

Löysin Senri-chuon supermarketista leipää, joka maistuu leivälle. Tai ainakin sinnepäin. Kuori on rapeaa ja koostumus yleensä on ok, mutta maussa olisi ehkä parantamisen varaa. Täydellisen leivän etsintä siis jatkuu, muttaa siihen asti tyydyn uuteen löytööni. Niin, ja äidin lähettämään näkkileipään.

Etsimme aikaisemmin viikolla tyttöjen kanssa kenkiä, mutta vaikka kävimme Shinsaibashissa asti on pakko sanoa että valikoima ei kylläkään ollut yhtään sen laajempi kuin suomessa, ellei korkokengistä ole kyse. Minun oli tarkoitus hankkia korottomat ruskeat nahkasaappaat, mutta sopivan mallisia/hintaisia ei löytynyt, joten kotiin tullessani kourassani olikin mustat, matalat converset. Luottokengät.
Shinsaibashi-suji:n puolivälissä.

Shinsaibashi by night.

Kenkäostoksien jälkeen hakeuduimme izakayaan ruokailemaan (ja chuuhaita juomaan), ja tämän jälkeen ostimme jälkiruoaksi crepes:ejä. Minun lettuni oli täytetty kermavaahdolla, mansikoilla ja tuorejuustolla. Älyttömän hyvää.

Crepes-täytevaihtoehdot.

Magda tilaamassa omaansa.

Ja sitten jotain, jota kuvasin ihan vain Lindaa varten: Hello Kitty kauppa. Pelkkä ajatuskin jo ahdistaa.

1 comment:

Linda said...

OMG HK kauppa! Ehkä se kuitenkin on vähän liikaa... Tosin mun kokoelmaan vielä mahtuis HK tyyny tohon sängyn päälle koristeeksi. Siinäpä ajatus.

Mustat matalat chucksit? HYVÄ VALINTA ;) Parhaimmat jalassa ikinä. Ne ei oo koskaan feilannut mua!