Saturday, December 24, 2011

So I'm offering this simple phrase

Jouluvalmistelut ovat tänä vuonna sujuneet melko kivuttomasti, ja kotikin on ensimmäistä kertaa saanut oikein kunnon joulukoristeet. Pikkukuusen hankimme jo viime vuonna, mutta nyt joulufiilistely on viety jo aivan uudelle tasolle.

Glöginjuonnin aloitin hyvissä ajoin, ja kokeilin Blossan vuosikertaglögiä. Pullollisen. Myöhemmin hankimme toisen. Ja kolmannen...

glögg


glögg02


Kotiin tuli myös hankittua kynttilöitä, ja niitäkin on käytetty ahkerasti tunnelman luomiseen.


candles


änglaspel


Ylpein olen kuitenkin itse askartelemistani joulukoristeita, jotka tekivät hetkessä kerrostalokaksiosta lämpimän ja tunnelmallisen. Olen jo pitkään halunnut ikkunaan jonkin suuremman koristeen, mutta valokehitelmät eivät siihen oikein sovi. Niinpä tein kuun alussa pienen kierroksen pihalla ja palasin kotiin suuren oksan kanssa, jota vielä vuolin vähän puukolla. Joulu-oksan siitä teki Stockmannilta ostetut koristeet sekä piparminttusauvat.

Mutta eihän se askartelu vielä siihenkään loppunut.


ornaments


Kyllästyimme hyljemiehen kanssa tylsään valonauhaan, joten eräänä iltana päädyimme origami-taitteluun, tuloksena söpöt japanilaiset pikkulyhdyt. Voilà! Jouluinen koti.


lanterns


lanterns03


Tänään heräsin kahdeksalta perinteiselle joulukierrokselle kauppahalliin. Nyt kun on viimeisetkin siikatartarit ja serranokinkkusiivut ostettu, ehdin vielä hetken rentoutua ennen kuin hakeudun Kaarinaan viettämään iltaa perheen kanssa.

Jätän teidät nyt ihanan joululaulun pariin, johon en kyllästy vaikka olen vetänyt kyseistä kappaletta bändin kanssa monta vuotta peräkkäin. Hyvää joulua ja rauhallista lomaa.


No comments: