Tuesday, December 13, 2011

Joulun toivelista

Huh. Järkyttävän pitkä blogihiljaisuus, mutta minkäs teet. Kirjoittaminen ei ole oikein maistunut, eikä kuvien ottaminenkaan tahdo salamaa vieroksuvalle onnistua talven pimeydessä. Suurin syy taitaa kuitenkin olla gradu, joka blogi-aiheisuudestaan johtuen on hieman tappanut intoni bloggaamiseen. Jostain syystä suomeksi kirjoittaminenkaan ei tunnu oikein omalta, joten saa nähdä josko blogin kieli hiljalleen vaihtuisi vaikkapa englanniksi. Edellyttäen, että sellainen muutos ei saisi jo nykyiselläänkin pientä lukijamäärää kaikkoamaan (kommenteissa saa siis esittää mielipiteensä asiaan liittyen).


Joulun lähestyessä olen ruvennut laatimaan toivelistaa, jonka kärjessä on uusi sohva. Kyseinen lahjatoive taitaa kuitenkin olla sen verran hintava, että sitä kannattaa mielummin etsiä ihan itse joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Sitä odotellessa minulle kelpaisi myös mikä tahansa allaolevista:

joululahjat


1. Neule, Étoile Isabel Marant  2. Lakanasetti, Rodebjer  3. Kynttilä, Byredo
4. Indochine-keittokirja  5. Rannekoru, Lauren Elan  6. Puhdistusgeeli, REN
7. Kännykkäkotelo, Maison Scotch  8. Korkokengät, Madewell

Lämmin neule tulee aina tarpeen, samoin lakanat ja kynttilät. Ruoanlaittoon inspiraatiota toisi mukavasti uusi keittokirja, ja tällä hetkellä minua kiinnostaa kovasti Vietnamilainen ruoka. Puhelimeni suojakotelo on kulunut rikki ja kasvojenpuhdistusgeelini vähenee uhkaavasti, joten kyseiset lahjat tulisivat todellakin tarpeen (ja ahkeraan käyttöön). Vähemmän tarpeellisia lahjoja ovat rannekorut ja klassisen tyylikkät avokkaat, mutta lupaan pyhästi käyttää niitäkin ahkerasti.

No comments: