Sunday, March 20, 2011

Sisustushommia

Kodin muutokset eivät jääneet uuteen televisioon, vaan tällä viikolla on sisustusta muutettu hiukan merkittävämminkin. Aloitimme kiltisti hankkimalla eriparilakanoiden tilalle ihanan raikkaat Gantin pussilakanat ja tyynyliinat, jollaisia en olisi koskaan raaskinut ostaa ilman vanhemmilta joululahjaksi saatua lahjakorttia. Makuuhuoneen yleisilme kohosi yllättävän paljon kun kuluneiden kukallisten lakanoiden tilalle tuli yhteensointuvat amerikkalaista tyyliä henkivät ruudulliset lakanat.



gant sheets

Seuraavana muutoslistalla oli viisitoistavuotiaana saamani kirjoituspöytä, jonka rikkinäisiin laatikoihin ja toimistokalustetyyliin olin kyllästynyt jo jonkin aikaa sitten. Noin puolitoista kuukautta sitten marssimme siis hyljemiehen kanssa tilaamaan astetta tyylikkäämmään Muuramen kirjoituspöydän, joka saapui vihdoin kotiimme torstaina.

Se on täydellisyyden huipentuma!

muurame


muurame02

Tänään rentouduimme pitkän viikon jälkeen oikein toden teolla, ja laiskoteltiin kotisohvalla (vuorotellen ihailleen uutta kirjoituspöytää). Koska tämä on viimeinen sunnuntai jonka pääsen viettämään kaksilahkeisen kanssa yhdessä pitkään aikaan, ostimme illan kunniaksi oikein hyvää punaviiniä, ja väsäsimme pienen juustotarjottimen.

(Tuo kyseinen viini tunnetaan meidän perheessä orgasmiviininä, sillä äitini oli ohimennen kuullut erään naisen kuvailevaan viiniä Alkossa sanoin "parempi kuin orgasmi". Orgasmien laatu on tietenkin jokaisen yksityisasia, mutta hemmetin hyvää viiniä se kyllä on.)

wine & cheese night

2 comments:

spötkis said...

Hienolta ja freesiltä näyttää uudet jutut kotona. Kiitos myös viinivinkistä :), pitääpä kokeilla.
Tsemppiä matkaan!

Unknown said...

Kiitos! Se viini on melko kallista, mutta sopiipahan sitten hyvin erityisiin tilaisuuksiin. ;)