Wednesday, January 20, 2010

Tulisi jo kevät!


On se ihanaa, kun ulkona on vieläkin valkoista. Siitä huolimatta, että talvi on tällä hetkellä parhaimmillaan, odotan jo innokkaasti kevään tuloa. Enkä vain siksi että olen kyllästynyt talvi-ihon kalpeuteen ja liukasteluun. Tänä keväänä on pakko päästä Tukholmaan, sillä Filippa K:n kevätmallisto on tällä kertaa erityisen ihana. Raikasta, rentoa, yksinkertaista ja sinistä. Voisiko toivoa enempää?



Toinen syy kevään odotukseen on Ally Capellinon kevätkokoelma, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia laukkuja. Suurin osa laukuista ovat nahkaa, ja siitä syystä myös aika hintavia. Minuun kuitenkin iskee brittiläinen koululaukkumalli, joka on yksinkertainen ja ajaton. Kotiuttaisin saman tien molemmat ylläolevista laukuista, enkä malta odottaa että kokoelma tulee myyntiin.

Kelpuuttaisin kyllä syyskokoelmankin laukut, mutta ikävä kyllä juuri ne mallit joihin ihastuin eniten sattuvat olemaan loppuunmyytyjä. Ilmeisesti muutkin ymmärtävät kauneuden päälle.

4 comments:

Linda said...

Vill ha! Vill ha! Den där sista väska, alltså.

Unknown said...

Haha, och jag som trodde att du skulle vilja ha den röda. :P

Den sista, svarta är av tyg, så den är inte ens superdyr. Men den e sold out! Måst bara vänta på vårkollektionen...

Maija said...

Toi sun otsikko niin kuvastaa mun fiilistä. Tulispa jo kevät ja LÄMMINTÄ!!!

Unknown said...

No aijaa! Onhan se kunnon talvi ihan mukava, mutta nyt saisi jo lämpimämmät kelit tulla. Ärsyttää, kun tietää että suomalainen talvi loppuu vasta joskus huhtikuussa.