Wednesday, September 23, 2009

Syysunelmointia

Lääkärintarkastuksen yhteydessä päätin vähän hemotella itseäni, joten päädyin shoppailemaan ja syömään sushia lounaaksi. Kado-sushin californiarullia ei voita mikään.


Jostain ihmeen syystä kaikki tämän päivän ostokseni ojennettiin minulle paperikasseissa, mikä sai minut nostalgiselle tuulelle. Paperikasseissa on jotain erityistä, yksinkertaisin ruskea pussikin kumpuaa tiettyä vanhan ajan tunnelmaa, ja karkean paperin tuoksu saa mielikuvitukseni laukkaamaan. Paperisine kasseineni teeskentelin siis tänään hetkeksi, että elin sellaisessa pienessä amerikkalaiskaupungissa, jossa ostokset aina tungetaan ruskeisiin kahvattomiin paperipusseihin, ja jossa vallitsee aina raikas syysilma. Minun maailmassani paperpussi = Dosee's market = Gilmore Girls = onni.






Unelmalaukku saapui viime perjantaina postissa, ja on ollut siitä asti ahkerassa käytössä. Laukku on vielä vähän turhan jäykkä, mutta se varmaan pehmenee ajan myötä. Kehuja se on ainakin kerännyt viikon aikana, joten ei tainnut olla aivan turha ostos.

5 comments:

Linda said...

paperpussi = Dosee's market = Gilmore Girls = onni. <3
Minun taitaa olla pakko katsoa Gilmoreita tänään. Tauko onkin jo ollut liian pitkä.

Korvikset ovat aivan ihania. Näin niistä jopa unta. Uusi kauppa?

Marita said...

Kauppa on tainnut olla siellä jo parisen vuotta, ei vaan ole tullut käytyä sillä suunnalla erityisen paljon.

Toinen samantyyppinen liike löytyy Hämeenkadulta, Groove kampaamon sisäpihalta. Mennäänkö ensi viikolla tutkiskelemaan valikoimaa? :)

Maija said...

Paperipusseista tosiaan tulee mieleen Gilmore. Nyt onkin sopiva paikka esittää visainen tietokilpailukysymys..minkä värinen kolmio on painettuna Dosee´s marketin paperipusseihin?

Mä en kyllä tajuu, miks ne ei voi laittaa niihin papaerikasseihin niitä kahvoja??

Anonymous said...

Hei, ihana laukku sulla! Haaveilen samanlaisesta Cambridge satchel laukusta ja mietinkin juuri 14 ja 15 tuuman laukkujen välillä. Mahtuiko 14 tuuman laukkuusi siis A4:n kansio? En turhaa viitsisi ostaa isompaa, jos pienempi olisi tarpeeksi riittävä.

Unknown said...

Anonyymi: Hei, ja anteeksi myöhäinen vastaus (huomasin vasta äsken kommenttisi. Siihen 14 tuumaiseen laukkuun mahtuu ihan hyvin A4:n kansio, ja jopa 13 tuuman macbook. Niin, ja se 14 tuuman versio on jo muutenkin aika suuri, joten en suosittelisi sen isompaa mallia. ;)